kirsebærsauce – sauce af syltede kirsebær der serveres som tilbehø ...
Andre ord
Substantiv
kirsebærsauce
sauce af syltede kirsebær der serveres som tilbehø ...
kirsebærsauce
gastronomi
finere madlavning
madlavning
det at lave mad; det at tilberede et måltid mad
spise
tilføre kroppen (nødvendig) næring gennem mund og ...
sauce
sovs, især særlig fin el. speciel sovs
kirsebærsauce
RELATIONER
fag
bruges til
har overbegreb
Vis
relationer
eller
begrebshierarki
100% (1)
100.0 % (1 / 1 )
kirsebærsauce
100% (1)
100.0 % (1 / 1 )
Vis
relationer
eller
begrebshierarki
Placering
kirsebærsauce har 7 overbegreber (
sauce
→
sovs
→
tilbehør
→
fødemiddel
→
føde
→
næring
→
masse
)
Egenskaber
Madvare, Artefakt og Substans